Security Operations Center (SOC)

Wist u dat elke dag meer dan 289000 nieuwe malware-items worden gemaakt?

Een Security Operations Center (SOC) is van vitaal belang voor de bescherming van uw bedrijf tegen cyberdreigingen. Bij Bink Advies bieden we SOC-services die u helpen uw IT-infrastructuur veilig te houden en uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

"Met onze SOC-experts aan uw zijde, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over cyberaanvallen."

Onze SOC-experts zorgen voor real-time monitoring van uw systemen en detecteren en reageren snel op verdachte activiteiten en dreigingen. We bieden ook proactieve beveiligingsoplossingen, zoals het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het uitvoeren van penetratietesten om kwetsbaarheden in uw systemen te identificeren en aan te pakken voordat er zich problemen voordoen.

Door gebruik te maken van onze SOC-services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf goed beschermd is tegen cyberdreigingen en dat eventuele aanvallen snel worden gedetecteerd en aangepakt. Dit vermindert de kans op dataverlies, reputatieschade en financiële verliezen als gevolg van cyberaanvallen.

Nieuw bij Bink Advies? Zo zorgen wij ervoor dat u snel en efficiënt kunt profiteren van onze SOC-services:

Eerste kennismaking

We plannen een intakegesprek om uw behoeften en wensen te bespreken en u een duidelijk beeld te geven van onze SOC-services.

Inventarisatie

We brengen uw IT-infrastructuur in kaart en analyseren de huidige beveiligingsmaatregelen en eventuele kwetsbaarheden.

Implementatie

We implementeren de nodige software en apparatuur om de SOC-services te kunnen leveren en integreren deze naadloos met uw bestaande systemen.

Training

We verzorgen een training voor uw medewerkers om hen vertrouwd te maken met de werking van onze SOC-services en het melden van verdachte activiteiten.

Monitoring

Onze SOC-experts monitoren uw systemen in real-time en detecteren en reageren snel op verdachte activiteiten en dreigingen.

Rapportage

We voorzien u van regelmatige rapportages over de prestaties van onze SOC-services en de gedetecteerde dreigingen.

Onze SOC-services staan voor u klaar!

Bink Advies

Lange Kleiweg 62c
2288 GK Rijswijk

0702211766
info@binkadvies.nl
office
Vul onderstaand formulier in als u contact wenst.