Wij helpen u met de volgende diensten

Pentesten

Security assesment

Security monitoring

Welke soorten penetratietesten biedt u aan?

Wij bieden netwerkpenetratietesten, applicatiepenetratietesten, social engineering-tests en fysieke penetratietests.

Wat is het verschil tussen white box, grey box en black box pentests?

White box pentests geven ons volledige toegang tot uw systemen en gedetailleerde informatie, grey box pentests geven beperkte toegang en informatie, en black box pentests worden uitgevoerd zonder enige toegang of informatie.

Wat is het CVV keurmerk?

Het CVV keurmerk staat voor de Certificering van Veiligheidsmanagementsystemen en bevestigt dat onze pentesters werken volgens de hoogste standaarden van beveiliging.

Biedt u incidentresponsdiensten aan?

Ja, we bieden incidentresponsdiensten om u te helpen snel en effectief te reageren op beveiligingsincidenten, klik hier.

Hoe werkt uw beveiligingsadviesdienst?

Onze adviseur werkt samen met uw team om uw huidige beveiligingsstrategie te beoordelen en verbeteringen aan te brengen waar nodig.

Wat zijn de voordelen van het uitvoeren van een penetratietest?

Penetratietesten helpen kwetsbaarheden en beveiligingslekken te identificeren, zodat u passende maatregelen kunt nemen om uw IT-infrastructuur te beschermen tegen cyberaanvallen.

Hoe vaak moeten penetratietesten worden uitgevoerd?

Het wordt aanbevolen om minimaal één keer per jaar penetratietesten uit te voeren, of vaker als er grote veranderingen zijn in uw IT-infrastructuur of als er nieuwe bedreigingen ontstaan.

Biedt u beveiligingstrainingen voor medewerkers aan?

Ja, we bieden beveiligingstrainingen om uw medewerkers bewust te maken van beveiligingsrisico's en hen te helpen veiligere werkgewoonten te ontwikkelen, klik hier voor meer informatie.

Wat is social engineering?

Social engineering is een techniek waarbij aanvallers menselijke interactie en manipulatie gebruiken om toegang te krijgen tot gevoelige informatie of systemen.

Wat is het belang van fysieke beveiliging?

Fysieke beveiliging is belangrijk om ongeautoriseerde toegang tot uw gebouwen en gevoelige apparatuur te voorkomen, wat kan leiden tot diefstal van gegevens of andere beveiligingsincidenten.

Wat is het verschil tussen vulnerability scanning en penetratietesten?

Vulnerability scanning is een geautomatiseerd proces om bekende kwetsbaarheden in uw systemen te identificeren. Penetratietesten zijn diepgaandere, handmatige tests waarbij een deskundige pentester actief naar kwetsbaarheden zoekt en deze probeert te misbruiken.

Hoe zorgt u ervoor dat de gegevens die tijdens de penetratietest worden verzameld, veilig worden bewaard?

Wij hanteren strikte beveiligingsprotocollen en volgen best practices om ervoor te zorgen dat alle gegevens die tijdens de penetratietest worden verzameld, veilig worden bewaard en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Bink Advies

Lange Kleiweg 62c
2288 GK Rijswijk

0702211766
info@binkadvies.nl
office
Vul onderstaand formulier in als u contact wenst.