home-slider6-3 (1)

Incident response

Niemand wil een cyberaanval meemaken, maar het is belangrijk om voorbereid te zijn voor het geval dat het gebeurt. Bij Bink Advies begrijpen we het belang van een effectieve incident response strategie. Onze incident response services bieden uw bedrijf de mogelijkheid om snel te reageren op een incident en de schade tot een minimum te beperken.

Onze incident response experts hebben jarenlange ervaring in het reageren op cyberaanvallen en zijn getraind om snel te handelen en de oorzaak van het incident te achterhalen. We gebruiken de nieuwste technologieën en methodologieën om het incident te onderzoeken en te identificeren, zodat we het snel en effectief kunnen oplossen.

Onze incident response diensten omvatten:

 • Incident Response Planning: We helpen u bij het opstellen van een incident response plan dat is afgestemd op uw bedrijf en uw specifieke behoeften.
 • Incident Response Coördinatie: We coördineren de reactie op het incident en werken samen met uw interne teams en externe leveranciers om het incident op te lossen.
 • Forensisch onderzoek: We voeren forensisch onderzoek uit om de oorzaak van het incident te achterhalen en eventuele bewijsstukken vast te leggen.
 • Incident Response Rapportage: We stellen een rapport op van onze bevindingen en aanbevelingen voor verdere verbeteringen.
 • Voordelen van onze incident response services:
 • Snelle reactie op cyberaanvallen: We reageren snel op incidenten om de schade tot een minimum te beperken en de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten te waarborgen.
 • Deskundige incident response: Onze incident response experts hebben uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met cyberaanvallen en het oplossen van beveiligingsincidenten.
 • Voorkomen van toekomstige incidenten: Door het uitvoeren van een forensisch onderzoek en het opstellen van een rapport, kunnen we eventuele kwetsbaarheden in uw beveiligingssysteem identificeren en aanbevelingen doen voor verbetering om toekomstige incidenten te voorkomen.
Incident Response Planning
Incident Response Coördinatie
Forensisch onderzoek
Incident Response Rapportage

We helpen u bij het opstellen van een incident response plan dat is afgestemd op uw bedrijf en uw specifieke behoeften.

We coördineren de reactie op het incident en werken samen met uw interne teams en externe leveranciers om het incident op te lossen.

We voeren forensisch onderzoek uit om de oorzaak van het incident te achterhalen en eventuele bewijsstukken vast te leggen.

We stellen een rapport op van onze bevindingen en aanbevelingen voor verdere verbeteringen.

Voordelen van onze incident response services:

 • Snelle reactie op cyberaanvallen: We reageren snel op incidenten om de schade tot een minimum te beperken en de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten te waarborgen.
 • Deskundige incident response: Onze incident response experts hebben uitgebreide kennis en ervaring in het omgaan met cyberaanvallen en het oplossen van beveiligingsincidenten.
 • Voorkomen van toekomstige incidenten: Door het uitvoeren van een forensisch onderzoek en het opstellen van een rapport, kunnen we eventuele kwetsbaarheden in uw beveiligingssysteem identificeren en aanbevelingen doen voor verbetering om toekomstige incidenten te voorkomen

Bij Bink Advies begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen en om snel en effectief te reageren op incidenten als ze zich voordoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw incident response strategie te verbeteren en uw bedrijf te beschermen.

Bink Advies

Lange Kleiweg 62c
2288 GK Rijswijk

0702211766
info@binkadvies.nl
office
Vul onderstaand formulier in als u contact wenst.