Pentesten

Bescherm uw bedrijf tegen cyberaanvallen met Bink Advies

Pentesten zijn essentieel in de strijd tegen cyberaanvallen. Bink Advies levert professionele pentest diensten, waaronder netwerkpenetratietesten, applicatiepenetratietesten, social engineering-tests en fysieke penetratietests. Onze ervaren, gecertificeerde pentesters gebruiken geavanceerde tools en technologieën om uw IT-infrastructuur en applicaties grondig te analyseren en kwetsbaarheden te identificeren.

Aan de hand van uw behoeften en vereisten bieden wij diverse opties voor penetratietesten. Met white box, grey box en black box pentests kunnen we uw systemen en applicaties vanuit verschillende invalshoeken testen. Onze deskundigen staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw bedrijf en u te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Bij Bink Advies hanteren we een gestructureerde vijfstappen benadering voor het uitvoeren van een penetratietest: planning, informatieverzameling, detectie, aanval en rapportage. Samen met u stellen we een plan op, waarin de scope van de test, de deadlines en andere vereisten zijn opgenomen. Na de tests ontvangt u een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen ter verbetering.

Onze pentesters voldoen aan de hoge eisen van het CVV keurmerk, wat staat voor Certificering van Veiligheidsmanagementsystemen. Dit keurmerk bevestigt dat onze pentesters werken volgens de hoogste beveiligingsnormen. U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijf in goede handen is bij Bink Advies en dat we ons uiterste best zullen doen om uw IT-infrastructuur en applicaties te beschermen tegen kwetsbaarheden en bedreigingen.

Kies voor Bink Advies om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen met hoogwaardige pentesten. Neem contact op voor een vrijblijvend advies en ontdek hoe we uw IT-infrastructuur en applicaties kunnen beveiligen.

FAQ

Wat is een pentest en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf?

Een pentest, of penetratietest, is een gecontroleerde cyberaanval op uw IT-systemen om kwetsbaarheden en beveiligingslekken te identificeren. Het is belangrijk voor bedrijven om hun systemen en gegevens te beschermen tegen cybercriminelen.

Hoe verschilt een netwerkpenetratietest van een applicatiepenetratietest?

Netwerkpenetratietests richten zich op het identificeren van kwetsbaarheden in uw netwerkinfrastructuur, terwijl applicatiepenetratietests zich richten op het vinden van beveiligingsproblemen in uw softwaretoepassingen.

Wat zijn white box, grey box en black box pentests en welke is het meest geschikt voor mijn bedrijf?

White box pentests geven de tester volledige toegang tot uw systemen en informatie. Grey box pentests geven beperkte toegang en informatie. Black box pentests geven geen toegang of informatie. De keuze hangt af van uw beveiligingsdoelen en bedrijfsbehoeften.

Hoe lang duurt een gemiddelde pentest en hoe vaak moet ik er een uitvoeren?

De duur van een pentest varieert, maar ligt meestal tussen enkele dagen tot enkele weken. Het wordt aanbevolen om minimaal één keer per jaar een pentest uit te voeren, of na significante wijzigingen in uw IT-infrastructuur.

Wat zijn de kosten van een pentest en is het de investering waard?

De kosten van een pentest variëren afhankelijk van de complexiteit en scope van de test. Het is een waardevolle investering om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen en potentiële financiële verliezen.

Hoe worden social engineering-tests uitgevoerd en waarom zijn ze belangrijk voor mijn bedrijf?

Social engineering-tests evalueren hoe goed uw medewerkers bestand zijn tegen manipulatieve aanvallen die gericht zijn op het verkrijgen van vertrouwelijke informatie. Ze zijn belangrijk omdat menselijke fouten vaak leiden tot beveiligingsinbreuken.

Wat kan ik verwachten in het rapport na een pentest en hoe kan ik de aanbevelingen implementeren om mijn bedrijfsbeveiliging te verbeteren?

In het rapport vindt u gedetailleerde informatie over geïdentificeerde kwetsbaarheden, mogelijke risico's en aanbevelingen voor verbeteringen. Werk samen met uw IT-team of een beveiligingsexpert om de aanbevelingen te implementeren en uw bedrijfsbeveiliging te versterken.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Bink Advies

Lange Kleiweg 62c
2288 GK Rijswijk

0702211766
info@binkadvies.nl
office
Vul onderstaand formulier in als u contact wenst.